Tapsztalat szerzés

Szép napot!

2018.09.08 án megvettem a Pro szolgáltatást. Ha menet közben megváltozik az ügyfél kérése és olyan adatokra van szüksége amit az üzleti szolgáltatással tudok átadni, akkor mikor tudok szolgáltatást változtatni? Tudnak szolgálni konkrét utvonal tervet javasolni, ahhoz, hogy a végeredmény tökéletes legyen? Gondolok például arra, hogy a tetőfedést egy 22 méteres házat, 45méter magasból, 76/80% lefedetséggel és az épülettől körülbelül 40 méter távolságból lesz értékelhtő eredménye. Ilyen tervet érdemes készíteni az adott épülethez. Tudnak javaslatot adni, hogy a külömböző elkészült infórmációknak mi a értke önöknél Amerikáben? Pédául: 3D modell =100Dollar Várom megtisztelő válaszukat! Köszönöm!

Tisztelettel Gábor

Lássuk, ha jól értem, hogy helyesen. A kezdeti kérdése tekintetében, hogy egy utolsó pillanatban változást a repülési terv? Tudod mindig sajtó alá helyez a repülés tervez-ra-a mozgatható és összead további tervek-hoz pótlás.

Ahhoz, hogy egy jó tető modell lesz akar kezdeni legalább öt képet keres egyenesen le az egész struktúra, tekintettel, de kissé különböző helyeken. Tudod előad egy szabályos felmérés küldetés, de ez igazán nem szükséges.

Utána lesz szükség-hoz előad egy szerkezet mód repülés melyik akarat slicc körül a kerület-ból szerkezet rövid idő látszó legyőz-on egy ferde szög-on körülbelül 60 mérték lefelé irányuló. Egy további szerkezet mód repülés lehet fuss-nél ugyanaz emelés, de egy kicsi tovább el azzal a céllal, hogy elfog a fal jobb ha szükséges.

Remélem, ez a fordítás jó!

@Gaben
Köszönöm, hogy újraháztam. A fiók frissítésével kapcsolatos további információkért forduljon a sales@dronedeploy.com címre. Kösz!

Yusuf!
Thank you for your help!
When I create the file format for the client with DD, how much can I sell? How much dollar is the value of file formats? How can I sell it?

There are many file formats depending on the need of the client. I think the better question might be how many other drone service providers are there in your area and how competitive is it? Don’t price yourself out of the market, but don’t get a bad name by low-balling either. You might try requesting a quote for a survey from someone else and see where they are at. Better yet get your community together and decide as a group what your pricing structure should be.

thank you very much Michael! :slight_smile: